El Niño Beach Club leukste strandtent van Den Haag!

poll leukste strandtent van den haag

Fantastisch!

We zijn uitgeroepen tot leukste strandtent van Den Haag.

Iedereen bedankt voor het stemmen.

 

"De leukste strandtent van Den Haag, dat was het thema van de Uitblinkerverkiezing in april 2016. Hagenaars houden ervan om bij zonnig weer een bezoek te brengen aan hun favoriete strandtent, dat zal door niemand betwist worden! Het is daarom geen wonder dat wij naast onze vier nominaties er nog tientallen hebben bijgekregen. Er werd volop gestemd en vandaag kunnen we eindelijk bekendmaken wat de leukste strandtent van Den Haag is!

 

En de winnaar is…

El Niño Beach Club, van harte gefeliciteerd! Jullie zijn de leukste strandtent van Den Haag! Jullie winnen een overheerlijke taart van Maison Kelder. Binnenkort komen we bij jullie langs om de taart aan jullie uit te reiken. Uiteraard volgt er ook een leuke blog over jullie strandtent, zodat de fans jullie nog beter leren kennen!"