El Niño Blog

Paasbrunch op het strand

Speciaal voor Pasen heeft El Niño Beach Club zoals ieder jaar een uitgebreid brunchbuffet. Beide paasdagen kun je tussen 9.00 en 13.00u met familie, vrienden of je geliefde aanschuiven op ons zonnige terras en heerlijk genieten van een smakelijke paasstol, American pancakes, knapperige croissantjes, verse zalm, vers fruit en nog veel meer lekkers. Er staan koks klaar die voor jullie à la minute eitjes en pannenkoeken bakken. De kids kunnen zich vermaken met het beschilderen van eieren en eieren zoeken. Bij El Niño is het beide dagen volop Pasen! 
Dit voor slechts € 12,50 p.p. en voor kinderen betaal je de helft.

 

Jaaa, eindelijk is het weer zover!

Na een koude winter staat het strandseizoen weer voor de deur. Vanaf 1 maart gaat El Niño Beach Club opbouwen. Daarna gaan we zo snel mogelijk open zodat je lekker op ons terras kunt zitten en genieten van al het lekkers op onze nieuwe menukaart.

 

 

Tot ziens bij El Niño Beach Club!

Legoland komt naar Scheveningen

Scheveningen wordt er alleen maar leuker op: een vestiging van Legoland recht tegenover El Niño Beach Club. Het duurt nog even maar het is een mooi vooruitzicht!

 

https://denhaag.com/nl/nieuws#eerste-nederlandse-vestiging-legoland-naar-den-haag

Afbouw 2016

Het zit er weer op. Seizoen 2016 is voorbij.

Alles is ingepakt of wordt geverfd. 

1 maart 2017 gaan we weer opbouwen en hopen we weer snel open te gaan.

 

 


El Niño Beach Club leukste strandtent van Den Haag!

poll leukste strandtent van den haag

Fantastisch!

We zijn uitgeroepen tot leukste strandtent van Den Haag.

Iedereen bedankt voor het stemmen.

 

"De leukste strandtent van Den Haag, dat was het thema van de Uitblinkerverkiezing in april 2016. Hagenaars houden ervan om bij zonnig weer een bezoek te brengen aan hun favoriete strandtent, dat zal door niemand betwist worden! Het is daarom geen wonder dat wij naast onze vier nominaties er nog tientallen hebben bijgekregen. Er werd volop gestemd en vandaag kunnen we eindelijk bekendmaken wat de leukste strandtent van Den Haag is!

 

En de winnaar is…

El Niño Beach Club, van harte gefeliciteerd! Jullie zijn de leukste strandtent van Den Haag! Jullie winnen een overheerlijke taart van Maison Kelder. Binnenkort komen we bij jullie langs om de taart aan jullie uit te reiken. Uiteraard volgt er ook een leuke blog over jullie strandtent, zodat de fans jullie nog beter leren kennen!"