Teambuilding en strandactiviteiten

Naast lekker relaxen kun je op het strand ook genieten van de leukste activiteiten. El Niño biedt tal van workshops, zowel sportieve als creatieve. Denk aan kitesurfen, beach volleyball maar ook yoga en salsa. We organiseren deze activiteiten voor grote of kleine gezelschappen. Er is altijd wel iets van je gading bij. Veel activiteiten lenen zich ook goed voor teambuilding.

Na een activiteit is het natuurlijk heerlijk om uitgebreid bij te praten tijdens een borrel of barbecue op ons kleurrijke terras met uitnodigende loungebanken en gezellige zithoekjes. Met een beetje geluk geniet je van een prachtige zonsondergang en als het wat frisser wordt, zijn er altijd nog onze knusse haardvuurtjes.

Cocktail shaken

Met een koud glas in de hand bijpraten met uitzicht over zee? Shake it! Geniet van de frisse smaken van je eigengemaakte cocktail met je voeten in het zand! Cocktail shaken is een ontspannen, gezellige en leerzame workshop. Je maakt kennis met verschillende bereidingstechnieken, ingrediënten en feestelijke garnering. Indien gewenst kan er ook gekozen worden voor het bereiden van een alcoholvrije cocktail. Deze workshop is uitermate geschikt voor vrijgezellenuitjes.

Powerkiten

Strand, wind, gezelligheid, wat wil je nog meer? Powerkiten! Na een korte instructie op het strand over het gebruik van de powerkite (krachtige vlieger) ga je direct onder begeleiding van enthousiaste instructeurs in kleine groepjes aan de slag. Powerkiten is voor jong en oud, iedereen kan het leren. We hebben een groot assortiment aan vliegers (van het A merk Peter Lynn) zodat er met veel en weinig wind kan worden gevliegerd. Naar gelang de behoefte en omstandigheden kan er gedurende de les overgestapt worden naar grotere en krachtigere kites. Grote kites voor mensen die de kracht van de wind willen ervaren, kleine kites voor diegenen die heerlijk willen ontspannen.

Beachvolleybal

Smash and attack met zand tussen de tenen? Lekker spelen met een bal in het zand? Ga de competitie aan met vrienden, familie of collega’s! Beachvolleybal speel je in principe 5 tegen 5 maar 4 tegen 4 of zelfs 8 tegen 8 is mogelijk. Voor grotere groepen kunnen wij een toernooi organiseren waarin wij speelvelden en scheidsrechters verzorgen. Wil je echt leren volleyballen? Dat kan ook. Wij kunnen voorafgaand aan het toernooi een training verzorgen. Leer strak serveren, smashen of een goed blok zetten!

Disc golf

Op een actieve manier genieten van gezelschap en strand? Disc golf is een variant op het ‘normale’ golfen. In plaats van een bal, een hole en diverse golfclubs wordt er bij deze activiteit gebruikt gemaakt van verschillende frisbee-schijven en een ‘polehole’. Deze olympische sport wint snel aan populariteit. Onze instructeurs leren je in spelvorm omgaan met de disc (frisbee). Vervolgens is het de bedoeling om in kleine groepjes het parcours in zo min mogelijk worpen af te leggen. Net golfen alleen dan leuker.

Archery Tag

Archery Tag, is de allernieuwste teamsport op het strand van Scheveningen! Dit super spannende schietspel  is een kruising tussen trefbal en paintbal.

Alleen speelt u niet met een bal, maar met pijl en boog. Het doel van het spel is, uw tegenstanders zo snel mogelijk uit te schakelen en alle doelen (targets) te elimineren.

We gebruiken voor het spel gemakkelijke beginnersbogen, dus iedereen heeft het schieten na een paar keer onder de knie.

Uw groep wordt in teams verdeeld. Iedere deelnemer krijgt een hoofdmasker, een handboog en een set pijlen om mee te schieten. Er wordt een aantal oefenrondes gespeeld en daarna is het play time!

Expeditie Robinson Scheveningen

Expeditie Robinson Scheveningen is hèt teambuildings uitje aan het strand van Scheveningen. Expeditie

U wordt ontvangen op het strand van Scheveningen voor een echte team uitdaging.

We spelen tijdens de expeditie 6 verschillende spellen. In deze spellen zijn allerlei opdrachten verweven. Opdrachten waarbij concentratie, behendigheid en doorzettingsvermogen centraal staan.

Pas als het laatste spel gespeeld is, zal de winnaar bekend worden. Dus houdt u van competitie, spanning en een heleboel fun, dan is deze expeditie zeker iets voor u!

De games variëren van fysieke opdrachten en behendigheid spellen tot geheugen en balans games. Is er een opdracht die u niet mee kunt spelen, dan slaat u deze gewoon even over.

Op het programma van Expeditie Robinson Scheveningen staan: de Fire game, Memory game, Balance game, The rope, Katpult en Archery tag. Het spel duurt zo’n 3,5 uur en staat garant voor een hele middag speelplezier.

Strategic Risk

Bent u op zoek naar een originele teambuilding activiteit met een flinke dosis adrenaline? Dan is deze activiteit wellicht wat voor uw team. Jagen op anderen, de vlag verdedigen, sluipen, tactisch denken en samenwerken.

Er zijn telkens weer nieuwe opdrachten waar punten mee verdiend kunnen worden en tegelijkertijd leert u elkaar en de locatie beter kennen.

Adrenaline, strategie en competitie staan hoog in het vaandel bij dit spel!

Informatie over het bedrijf of elkaar wordt door middel van het personaliseren van de ‘geheime missies’ en/of vragen die in het spel voorkomen verwerkt.

Quiz op maat

Quiz op maat is 3 of 4 rondes lang kennis testen over het bedrijf, medewerkers en de omgeving met bijvoorbeeld een plaatjesronde een muziekronde en een schattingsvraag. Vaak triviaal, soms serieus, niet altijd makkelijk maar wel altijd leuk!

De quiz wordt altijd op maat gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met de gekozen locatie, het bedrijf, de samenstelling van de groep en de gelegenheid.

Meer of minder vragenrondes is altijd mogelijk.

The Battle

Spannende opdrachten, een sterk competitie-element en adrenaline gegarandeerd! The Battle wordt voor uw bedrijf gepersonaliseerd waarbij rekening wordt gehouden met de gekozen locatie, de samenstelling van de groep en de gelegenheid.

De verschillende teams strijden tijdens deze zenuwslopende battle tegen elkaar. Opdrachten moeten in een race tegen de klok worden uitgevoerd. Groepen strijden tegen elkaar om de meeste punten. Een spel waarbij tijd en samenwerking centraal staat!

Het spel eindigt met een zinderende finale. Welk team is het beste op elkaar ingespeeld? Een hilarisch einde van een spannend en divers spel tot de laatste minuut!

Lockdown

"Jullie hebben exact 60 minuten de tijd voor de volgende controleronde. Dit moet genoeg zijn om te kunnen ontsnappen uit deze gevangenis.....Kijk goed rond, dan vind je alles wat je nodig hebt"

 

In deze puzzelgame draait alles om tijd.

De vrijheid ligt op jullie te wachten, maar schiet op, er zijn namelijk maar weinig mogelijkheden om te ontsnappen.

Door het oplossen van allerlei puzzels komen jullie telkens een stapje verder.

Maar pas op, als de bewakers ontdekken dat er al een groep is ontsnapt, volgt er direct een LOCKDOWN.