top of page
activiteiten

Teambuilding en strandactiviteiten

Naast lekker relaxen kun je op het strand ook genieten van de leukste activiteiten. El Niño biedt tal van workshops, zowel sportieve als creatieve. Denk aan kitesurfen, beach volleyball maar ook yoga en salsa. We organiseren deze activiteiten voor grote of kleine gezelschappen. Er is altijd wel iets voor jou bij. Veel activiteiten lenen zich ook goed voor teambuilding.

Na een activiteit is het natuurlijk heerlijk om uitgebreid bij te praten tijdens een borrel of barbecue op ons kleurrijke terras met uitnodigende loungebanken en gezellige zithoekjes. Met een beetje geluk geniet je van een prachtige zonsondergang en als het wat frisser wordt, zijn er altijd nog onze knusse haardvuurtjes.

De leukste teamuitjes zijn bij El Niño Beach Club.

Cocktail shaken

Shaken, not stirred… Lekker en leerzaam is deze zomer workshop cocktail shaken. Je neemt plaats aan één van de shake tafels die zijn ingedekt met alle benodigde cocktail tools en maakt kennis met verschillende tools en bereidingen. Welke ingrediënten gaan er goed samen en hoe zorg ik dat de
cocktail er feestelijk uitziet. Je leert het allemaal tijdens deze workshop. Er worden 2 verschillende cocktails gemaakt die uiteraard ook alcoholvrij kunnen worden geshaket.

Teamuitjes El Nino Scheveningen

Powerkiten

Het strand is dè plek om actief bezig te zijn en je gedachten de vrije loop te laten. Een workshop powerkiten biedt beiden. Powerkiten is een moderne vorm van vliegeren, hiervoor gebruiken we twee, drie of vier lijns vliegers. Na een korte instructie over het gebruik van een kite , ga je onder begeleiding van enthousiaste instructeurs in kleine groepjes aan de slag.

Powerkiten is geschikt voor jong en oud, iedereen kan het leren. Dat komt omdat we vliegeren met verschillende types en diverse afmetingen vliegers. Afhankelijk van de weersomstandigheden en de groep samenstelling, wordt het materiaal gekozen. Wat grotere kites voor mensen die de kracht van de wind willen ervaren en kleine kites voor diegenen die heerlijk willen spelen met de wind.

Powerkiten El Nino

Beachvolleybal

Smash and attack met zand tussen de tenen? Lekker spelen met een bal in het zand? Ga de competitie aan met vrienden, familie of collega’s! beachvolleybal speel je op wedstrijdniveau met 2 tegen 2 spelers. Maar omdat dit voor de meesten van ons wat ambitieus is, spelen wij 6 tegen 6. Dat maakt het allemaal een stuk leuker! Voor grotere groepen kunnen wij een toernooi organiseren waarin wij speelvelden en scheidsrechters verzorgen. Voor kleinere groepen plaatsen wij een veld, zodat u lekker zelf kunt spelen.

Teamuitjes El Nino

Archery Tag

Archery tag is een nieuwe sport op het strand! Het is een combinatie van paintball en trefbal maar dan zonder de harde verfkogels of ballen. De groep wordt in teams verdeeld. Zij nemen het tegen elkaar op, op een groot speelveld op het strand. Op dit veld staan grote opblaasbare kussens om
achter te verstoppen. Alle deelnemers hebben een grote kruisboog , een hoofdmasker en een aantal pijlen om mee te schieten. De pijlen zijn voorzien van een zachte foampunt, dus het doet geen pijn als u geraakt wordt. Na een aantal oefenrondes in schieten, is het game on!. Het team dat als eerste de targets van de tegenstander omschiet of het andere team neerschiet, wint deze spannende game!

TeamUitjes EL Nino

Expeditie Robinson Scheveningen

Expeditie Robinson Scheveningen is hèt teambuildings spel op het strand. Je speelt deze expeditie onder leiding van Sander Janson. Hij was in 2015 zelf kandidaat en weet als geen ander hoe het is om een geslaagde expeditie te spelen. 

Tijdens deze teamuitdaging speel je 6 verschillende grote expeditie spellen. In deze spellen zijn allerlei opdrachten verweven. De games variëren van fysieke opdrachten en behendigheid spellen tot geheugen en balans games. Is er een opdracht die je vanwege fysieke redenen niet mee kunt spelen, dan sla je dit onderdeel gewoon even over.
Pas als het laatste spel gespeeld is, zal de winnaar bekend worden. Dus houd je van competitie, spanning en een heleboel fun, dan is deze expeditie zeker een aanrader!
Op het programma van Expeditie Robinson Scheveningen staan: de Fire game, Memory game, Balance game, The rope, Katpult en Archery tag. Het spel duurt 3,5 uur (met een half uur pauze) en staat garant voor een hele middag speelplezier.

Expeditie Robinson

Teambuilding beachgames

Beach games, zijn 6 verschillende leuke strandspellen die in teamverband worden gedaan. Ga samen met je medespelers de competitie aan en ontdek welk team deze uitdaging gaat winnen! De spellen zijn divers zodat iedereen kan meedoen. Van behendigheid en snelheid tot puzzelen en evenwicht.
De opdrachten moeten binnen een bepaalde tijd zo goed mogelijk worden volbracht.
De strandactiviteiten die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: Labyrint, Robin Hood, Vliegend tapijt, Puzzle Game, Frame Walk, Boter kaas en eieren, geheugenspel, Katapult Catch en het hilarische Bumper bal.

Sherlock Holmes

Er is een vreselijk misdrijf in Scheveningen gepleegd en aan jou en je teamgenoten de taak om te achterhalen wie deze moord heeft gepleegd. Tijdens deze virtuele game leg je met je team een route door Scheveningen af. De bedoeling is, om te achterhalen wie deze moord heeft gepleegd. Verzamel onderweg zoveel mogelijk forensisch materiaal, koop getuigen om, en vind alle aanwijzingen. Lever je bevindingen in bij het politiebureau en scoor met foto opdrachten nog meer punten. Sherlock Holmes is een virtuele game dus alles speelt zich af in de telefoon. (je gaat geen vreemde mensen
lastig vallen) Het team wat als eerste de voor en achternaam en het moordwapen heeft achterhaalt wint de meeste punten en wint dit spel.

Slippers versieren

Tijdens deze creatieve workshop maak je in 1.5 uur een eigen en uniek paar teenslippers. En wat is er nou leuker, om dit te doen terwijl je aan het strand zit! We beginnen de workshop met het uitzoeken van de slippers. Van te voren kun je de schoenmaten aan ons doorgeven zodat wij gericht slippers
kunnen meenemen in allerlei kleuren met of zonder patroon. Als deze gevonden zijn, kan het uitzoeken van de kraaltjes beginnen. De tafel staat vol met verschillende kralen: hout, glas, metaal, klei te veel om op te noemen. Als u een ontwerp gemaakt heeft, kan het rijgen beginnen. Het resultaat is een uniek paar slippers die niemand anders heeft.

Tapasplank branden

Onwijs leuk deze workshop hout branden. Je maakt tijdens de workshop een eigen plankje waar je een eigen tekst of afbeelding in gaat branden. Dit doen we met een brandpen. Wij nemen heel veel verschillende sjablonen mee voor inspiratie. Deze bestaan uit spreuken, teksten, tapas afbeeldingen,
blond Amsterdam, huisdieren en nog veel meer mee. Er zit voor iedereen wel iets bij. Als de sjablonen zijn overgetrokken kan het inbranden beginnen. Dit is heel makkelijk, dus iedereen kan het.Je kunt ook van te voren zelf thuis iets uitprinten wat je erop wilt en meenemen naar de workshop. Dan heb je een heel persoonlijk plankjes waar er maar 1 van is.

Wraparmband met bedels maken

Leuk om te maken en mooi om te dragen, deze wraparmband. Door zijn vrolijke kleurtjes en zilveren bedels is deze wraparmband een eye catcher aan uw pols. De basis voor deze armband zijn suède strengen in allerlei verschillende kleuren. We beginnen met het vlechten van de suède band. Er is
keuze uit meer dan 15 verschillende kleuren. U kunt de band in één kleur maken, maar ook kiezen om meerdere kleuren met elkaar te combineren. Als de band gevlochten is, gaat u de bedels uitkiezen die u eraan vast gaat maken. Aan het eind van de workshop heeft u een prachtig sieraad, waar u nog lang plezier van zult hebben!

bottom of page